Pagina precedenta
  Activitati
Stagiu - Seminar International de Arte Martiale Traditionale Japoneze
"Arte Martiale Fara Frontiere"
     Desi foarte tânara, înfiintata în mai 2011, Fundatia de Arte Martiale Nippon Seibukan  (FAMNS) reuseste sa bifeze înca o reusita pe agenda activitatilor sale din acest an,  Seminarul International de Arte Martiale „Arte Martiale Fara Frontiere“ desfasurat la  Timisoara în perioada 18-20 noiembrie 2011.
     Acest Seminar a fost organizat de FAMNS în colaborare cu trei cluburi sportive de  profil, „COLD STEEL“ din Bucuresti, Clubul „Daisho“ din Timisoara si „Clubul sportiv  Timisoara" din aceeasi localitate.
FAMNS
Clubul sportiv "COLD STEEL"
Clubul sportiv "DAISHO"
Clubul sportiv "TIMISOARA"
Seminarul a avut 2 teme: Tehnici de autoaparare în sistem militar si tehnici de  autoaparare pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii, aceasta din urma fiind  puternic sustinuta si de catre Primaria orasului Timisoara.
Maestrii invitati au fost domnul Jose Miguel Martinez Barrera hanshi,  Director al  Nippon Seibukan din Japonia, responsabil pentru tarile din Europa împreuna cu al sau  uke domnul Francisco Barrera,  domnul Robert Manole hanshi, Shidoin pentru  România si Presedinte al FAMNS, domnul Bogdan Alic, fuku Shidoin pentru România  si vice Presedinte al FAMNS, domnul Gregor Laszlo, Shidoin pentru Ungaria si domnul  Ivica Zdravkovic hanshi, Shidoin pentru Serbia.
"Arte Martiale Fara Frontiere"
Pagina urmatoare
Partener media
Toate drepturile de autor apartin Fundatiei de Arte Martiale Nippon Seibukan
Reproducerea oricarei imagini sau oricarui text din acest site se poate face doar cu acordul Fundatiei si cu citarea sursei.