Shidoin Romania
hanshi Robert Manole
8 DAN Ju-JItsu
Budo CV
Budo CV
Fondatori
fuku Shidoin Romania
sensei Bogdan Alic
4 DAN Ju-Jitsu
Fundatia de Arte Martiale Nippon Seibukan s-a infiintat avand ca scop protejarea, promovarea si dezvoltarea Artelor Martiale Japoneze precum si a culturii si traditiilor nipone.
    
Zen Nihon Sogo-Budo Renmei (SoBuRen) este forul suprem japonez care reuneste toate federatiile japoneze de arte martiale. Sub aceasta autoritate se afla si Sogo Budojo Nippon Seibukan - Academia de Arte Martiale japoneze traditionale. Nippon Seibukan s-a deschis si catre strainatate patronand federatii, fundatii, asociatii sau cluburi sportive care promoveaza principiile sale. Conducerea Nippon Seibukan desemneaza un reprezentant al sau, Shidoin, pentru fiecare tara in care exista o preocupare si o coagulare a acestor activitati sub formele de asociere mai sus amintite. In Romania, Shidoin este domnul Robert Manole hanshi, Presedintele  Fundatiei de Arte Martiale Nippon Seibukan. Domnul Bogdan Alic este adjunctul sau (fuku - Shidoin) desemnat personal.
     
Fundatia noastra cauta sa promoveze aceste valori intr-un spirit de cooperare si întelegere. Suntem deschisi a primi printre noi toate persoanele care împartasesc aceleasi valori, indiferent de rasa, sex, etnie, religie, origine nationala sau handicap fizic.
Despre noi
Toate drepturile de autor apartin Fundatiei de Arte Martiale Nippon Seibukan
Reproducerea oricarei imagini sau oricarui text din acest site se poate face doar cu acordul Fundatiei si cu citarea sursei.